• Andrew Vafi

Gedachten

Bijgewerkt: 30 jul 2019


'Wat is nou een goede post?' Wat is nou een pure post?' 'Zo nog ff sporten', Sabine vraagt 'Gaan we nog langs je zus? Ik merk dat ik de hele dag in mijn gedachten zit. Ik volg die gedachten, ik maak een plan en ga vervolgens aan de slag!Gedachten bepalen mijn leven

Ik verbaas me de laatste tijd hoeveel van mijn dag bepaald wordt door het serieus nemen van al mijn gedachten. Hierdoor ben ik de hele dag bezig, wat lekker voelt natuurlijk en je denkt 'zooooo...ik heb lekker veel gedaan vandaag' , maar de hamvraag blijft toch hangen bij me 'Moet dit wel?' en natuurlijk 'Waar draagt dit denken aan bij?'


Stel...

Dat er een dag is zonder gedachten. Genieten van het geschreeuw van de kinderen ;-) , maar niet geërgerd raken omdat je niet je plan in je hoofd kan naleven. Zien dat de yoghurt over het gezicht van mijn dochter Sterre gesmeerd zit, nadat haar bakje - 'helemaal leeg!' - opgegeten is. Je lichaam de hele dag voelen, bewustzijn, en ervaren dat je met je handen een post schrijft of tikt. Of dat je de koude melkschuim laag proeft en de warme koffie eronder.


Gewoon dus voelen alsof je leeft...


#dirtyhippies #gedachten

694 keer bekeken1 reactie

©2018 by Dirty Hippies