• Andrew Vafi

Geldzorgen? Nee, dank je. Liever Yin-Yang

Bijgewerkt: 17 aug 2019

Geldzorgen... Dat wil je gewoon niet. Echt niet. Het leven vervaagd en ik was elke dag bezig met geld. Boodschappen zo duur? Delen van de winst van je eigen bedrijf met 2 mijn compagnons? Hoezo?


Ik zag Sterre en Lieve niet meer zoals ze zijn, en mijn verwondering voor het leven daalde met de dag. Heel eerlijk, ik heb niks met geld. Ik snap dat het er is, maar zie ook dat het erg veel kapot maakt. Elkaar iets gunnen, of geven, verliest het van veel geld ergens kunnen verdienen. Als het om geld draait, dan verandert de onderlinge relatie in één klap.


Afgelopen week brak ik als persoon en stond huilend in de keuken. Ik zei tegen Sabine "ik heb alles gegeven om deze droom te kunnen betalen, maar het lukt me niet". Hierna hebben we besloten om geld te lenen. BEUK Meubels weer uit de rode cijfers (we hadden hier teveel op geleund afgelopen periode) en steun van de familie voor privé uitgaven. Ik kon na mijn tranen maar 1 ding bevestigen; onze droom is eindig...


Of... Aankomend half jaar komt het universum met iets. Het rare is, en ik ben niet echt spiritueel, als je echt loslaat en soms meebeweegt met de flow van de dag, dan gebeuren dingen. Eerlijk gezegd altijd mooier dan ik had verwacht. Dus ik vraag me af; wanneer laat ik los? En zie ik waar de 'wind' me brengt. En wanneer versterk ik me en zoek ik de tegenwind op? Ik geloof dat beiden nodig zijn. Energie opladen vs. doen.Yin-Yang

123 keer bekeken

©2018 by Dirty Hippies