• Andrew Vafi

Stel het leven draait niet om geld, wat zou jij dan teruggeven aan de wereld?

Bijgewerkt: 19 aug 2019

Al zeg ik het zelf, ik ben iets moois begonnen met mijn bedrijf -Online Distributeur- samen met mijn compagnons Tim en Theo. En ook met een goeie vriend Sebastiaan die ik heb leren kennen op Ibiza.


We vragen onszelf af hoeveel hebben we nu per maand eigenlijk nodig? De 1 heeft €3000 nodig en de ander €4000 of juist €5000 per maand. Erg afhankelijk natuurlijk van hoe je gezin eruit ziet, wat je aan huur betaalt en hoe je je leven inricht. We berekenen precies hoeveel producten, diensten of uren we moeten verkopen en/of werken op op dat punt te komen, dat punt dat 'goed genoeg' is. Het eerste doel is dat we onze eigen broek op kunnen houden vanuit de opbrengsten van Online Distributeur. Daar zijn we nu hard mee bezig.

Vervolgens hebben we afgesproken als vrienden - en ook als personen die de wereld beter willen maken - we gaan onze tijd die we over hebben na het verdienen van 'genoeg geld' teruggeven aan personen of bedrijven. Mensen en organisaties die echt bijdragen aan cultuur, natuur, een betere wereld.


Geen commerciële gedachten, geen verdienmodel. Wel impact maken als groep op onze wereld. Vanuit een groot hart.37 keer bekeken

©2018 by Dirty Hippies