• Andrew Vafi

Waarom vliegt de dag zo snel voorbij?

Bijgewerkt: 19 aug 2019

De dag begint...Douchen, kinderen wegbrengen, auto in richting werk, gelukkig vandaag geen file, meeting, mail bijwerken, buiten klein rondje tijdens lunch, meeting, "koffie?" "Ja, lekker", nog even denk je, auto in, yes thuis! Of in mij geval in een hotel.


Maar dan bedenk ik me, waar is mijn dag gebleven? Zo aan me voorbij gegaan, met maar weinig momenten van echt bewustzijn. En precies dat raakt me...


Maakte ik wel echt contact met de mensen om me heen? Genoot ik wel van de koffie? Had ik een mooi gesprek met iemand? Hoe kan ik deze auto pilot uitzetten? Niet nu pas aan het einde van de dag met een pilsje. Juist tijdens de dag.


Morgen een nieuwe dag. Nieuwe kansen. Voor nu even genieten van mijn pilsje. Proost!


Andrew

24 keer bekeken

©2018 by Dirty Hippies